Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma?

We stellen graag aan je voor: Merijn de Bruijn

“Door de gezellige collega’s en de vele mogelijkheden, ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.”

“Vorig jaar juni ben ik gestart bij Iboma als verkoper van decoratief plaatmateriaal, wat ik nog steeds elke dag met plezier doe. Hiervoor werkte ik in de autoleasebranche en als verkoopmedewerker bij een groothandel voor de binnentuinbouw. De decoratieve plaatmateriaal-branche was mij dus totaal vreemd. Tegelijkertijd kreeg ik al meteen een warm gevoel nadat ik mijn eerste stappen zette binnen het bedrijf. Ik voel me binnen een dik jaar helemaal thuis bij Iboma en in de branche. Door de gezellige collega’s en de vele mogelijkheden, ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.”

“Ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Vianen. Ik heb daar, ondanks de gekte op de woningmarkt, vorig jaar een mooi nieuwbouwappartement voor mezelf gekocht, waar ik me heerlijk thuis voel. Buiten mijn werk voetbal ik in een vrienden/gezelligheidselftal bij VV Brederodes. Bovendien speel ik bijna elke week wel een potje padel op de plaatselijke padelbanen in Vianen. Verder houd ervan om met vrienden gezellig een biertje te drinken en 2 keer per maand naar mijn cluppie Ajax te gaan. Ik heb daar al 5 jaar een seizoenkaart en ga (bijna) naar elke thuiswedstrijd. Af en toe een Europese uitwedstrijd meepakken, hoop ik ook jaarlijks te doen. Dit zijn namelijk wel de mooiste wedstrijden!”