Gekleurd MDF

door & door gekleurd MDF

Eenvoud, gemak en decoratief

Decoratief in eenvoud

De door-en-door gekleurde MDF platen zijn zowel constructief als decoratief te gebruiken. Daarmee biedt dit plaatmateriaal de verwerker gemak met deze twee-in-een toepassing. De MDF platen bieden in al hun eenvoud een decoratieve waarde.

In het huidige programma is er een keuze uit een natuurlijke look die je zelf gemakkelijk afwerkt. Of kies voor een van de reeds gelakte platen. Grijs voor een neutrale keuze, in trendy zwart of juist met de charcoal structuur voor extra aandacht.

Duurzaam

Het hout voor dit MDF komt uit volledig duurzaam beheerde bossen en heeft daardoor een 100% PEFC keurmerk of het wordt geproduceerd met 100% herwonnen hout. Daarnaast heeft het MDF een zeer lage formaldehyde emissie.

Gemak

MDF heeft verschillende voordelen. Zo splintert het bij het verzagen niet door de fijne vezelstructuur, je freest het gemakkelijk in allerlei vormen en heeft ook nog eens een goede schroefvastheid. Bovendien is er een bijna onzichtbare overgang in de hoeken met de door-en-door gekleurde kern. Hierdoor is in veel gevallen geen randafwerking nodig.

 

 

Kenmerken

Door en door gekleurdDuurzaamDecoratief

 

PRODUCTEN

De collecties van door & door gekleurd MDF die Iboma kan leveren.