GETACORE

Ontdek de nieuwe wereld van Getacore.
Met de keuzes in de drie Getacore-varianten OPTIMAL, SMART en CLASSIC is er voor elke toepassingen een meest geschikte Getacore. Zo wordt materiaal het meest efficiënt ingezet.

Getacor Naadloos & stijlvol design

Getacore biedt de uitkomst voor moderne interieurs en daar waar hygiëne vereist is. Deze poriënvrij acryl gebonden mineraalplaat is optisch naadloos te verlijmen. Daardoor zijn de ontwerpmogelijkheden ongekend. De uitstraling en glansgraad van het ontwerp bepaal je helemaal zelf door het plaatmateriaal professioneel te polijsten. Mat, zijdeglans, hoogglans en alle stijlen ertussen behoren tot de mogelijkheid. Met GetaCore ontwerp je ongekende designs.

Naadloos & 3D ontwerp vrijheid
Met het Solid Surface is ieder ontwerp mogelijk. Dit oppervlak is thermisch vervormbaar en optisch naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn 3D ontwerpen, strak of juist organisch, mogelijk.

Altijd dezelfde kleur
Zijn er meerdere platen nodig voor een ontwerp? Dat is met GetaCore geen uitdaging. Er is geen batchverschil in kleur, dikte en afmeting. De kleurgarantie van de decors is uniek. Dat maakt het nabestellen van een identieke kleur mogelijk. Zo is eventuele schade onzichtbaar te vervangen en breid je zonder kleurverschil je design uit. Bovendien kan dit materiaal ook gerepareerd worden.

Duurzame keuze
GetaCore wordt geproduceerd in West-Europa waardoor we het milieu met minder CO2 belasten. Westag & Getalit vinden het belangrijk dat materiaal efficiënt wordt ingezet. Met de drie GetaCore-varianten OPTIMAL, SMART en CLASSIC bieden ze voor elke toepassingen een meest geschikte GetaCore-oplossing.

 

Optimal – 10mm

Een vrijdragende toepassingen? Zoals dunne werkbladen in keukens of voor balies. Optimal is dan de beste keuze. De afronding van de randen van grotere diameters zijn ook mogelijk met deze 10mm dikte.

Smart – 3mm

Wil je als ontwerper spelen met licht of heb je een ultieme vrijvormheid nodig? Dan is de Smart variant geschikt. Je kiest met deze variant bovendien voor minder materiaal gebruik. Smart is een veel gekozen dikte voor verticale bekledingen.

Classic – 6 of 12mm

Deze twee diktes zijn de doorgewinterde en bewezen varianten van GetaCore. Waar de 12mm veel wordt ingezet in vrijdragende toepassingen. Vult de 6mm de detailoplossingen aan. Een klassieke combinatie voor veel toepassingen.

Getacore wordt geproduceerd door Westag & Getalit AG. Getacore is een geregistreerd merk van Westag & Getalit AG. https://www.westag-getalit.com/en/
Iboma is leverancier van Getacore. Iboma is geen onderdeel van Westag & Getalit AG

 

 

ReferentiesBezoek ook onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden en referenties.

PRODUCTEN

De collecties van GetaCore die Iboma kan leveren.

Verfijn resultaten met filters  

Collectie getacore veneto (4)


Meer producten?

Bezoek onze productpagina met meer dan 1500 producten.