Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma

In ons item Eén Team meerdere Taken richten we iedere maand de spotlight op een van onze collega’s. Vandaag: Esther Verhart, al ruim elf jaar de administratieve support binnen Iboma. 

“Hi, ik ben Esther en ik verzorg samen met mijn collega Bianca de administratie binnen Iboma. 

Werkzaamheden als controleren, inboeken, deblokkeren, factureren, verwerken, aangiftes, rapportages en nog veel meer komen dagelijks op ons pad. Binnen Iboma werken we regelmatig met stagiaires, die ik mag begeleiden. 

Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot. Zo wordt er jaarlijks geld vrijgemaakt om wensen van mensen of instanties te verwezenlijken. Samen met collega, Alieke, bedenken wij hoe wij met ons team op pad kunnen gaan om daar invulling aan te geven. Elke collega mag/kan dit op zijn eigen manier doen: als bingomaster, als tuinman of in de opruimdienst, waarbij de wens van een zorginstantie werd vervuld door het aanleggen van een moestuin. Ik vind het geweldig om te zien hoe enthousiast mensen kunnen reageren door enkel iets kleins voor elkaar te doen. 

Met gezellige en leuke collega’s samen iets groots neerzetten en daar onderdeel van mogen uitmaken: voor mij maakt dit het werken bij Iboma zo leuk!

Voordat ik bij Iboma binnen kwam, was ik op de administratie-afdeling werkzaam bij groothandelsbedrijven in o.a. woningtextiel en elektrotechniek.

Samen met mijn man en twee dochters woon ik al heel wat jaren in het Groene Hart. Ik geniet graag van de buitenlucht door te wandelen, te fietsen, schaatsen, skeeleren of (competitie) tennis en padel te spelen. Ik ben ook een fanaat voor pilates en skiën. Ik hou ook enorm van gezelligheid en ga regelmatig met vrienden of familie op pad, lekker bijkletsen tijdens een etentje, of samen een drankje doen. 

Wellicht kom ik je een keer tegen, bij de après-ski, op de padelbaan of gewoon bij Iboma!!”