Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma

We stellen graag aan je voor: Jacob Herman

Een creatieve oplossing bedenken voor de klant, geeft mij veel voldoening  

‘Hoi! Mijn naam is Jacob Herman en ik werk als Commercieel medewerker bij Iboma. 

Mijn avontuur bij Iboma begon bijna 3 jaar geleden. Hiervoor heb ik de Hotelschool afgerond en doorliep ik verschillende banen in de horeca. Nog steeds sta ik met veel liefde in de keuken, al is het tegenwoordig voor vrienden en familie. Ook speel ik regelmatig een potje voetbal in een vriendenteam en ga ik naar de sportschool voor padel of boksen om buiten die gezellige avonden toch in vorm te blijven.

Wanneer je vragen hebt over Getacore, ben je bij mij aan het juiste adres. Verder heb ik in de afgelopen drie jaar veel productkennis opgedaan. Ik vind het daarom erg leuk om met de klant mee te denken, bijvoorbeeld tijdens de schaarste in materialen door Corona. Hiervoor een creatieve oplossing bedenken geeft mij veel voldoening.’