Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma

We stellen graag aan je voor: Daniel van Gent

“Ik doe mijn best om onze klanten op dezelfde manier te helpen zoals ik als klant geholpen zou willen worden.”

Hallo, mijn naam is Daniel van Gent en ik werk als accountmanager/relatiemanager bij Iboma.

Na een periode als ondernemer was ik zoekende: Bij wat voor bedrijf wil ik werken en in welke branche? Mijn eerste contact met Iboma in mei 2019 gaf mij een goed gevoel, wat niet meer is weggegaan. Voor mij is Iboma een bedrijf waar alle ruimte is om je te ontplooien en initiatieven uit te voeren. In combinatie met een warme groep collega’s en een mooie branche ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik heb dagelijks contact met vakmensen en ben onder de indruk van wat er wordt gemaakt met het materiaal dat wij leveren.

Buiten mijn werk hou ik ervan om bezig te zijn. Natuurlijk lig ik ook wel eens op de bank te Netflixen, maar niet te vaak. Sportief ben ik ook! Ik heb een kwart triathlon voltooid, een halve marathon gelopen en 1000km in één jaar gelopen. Voor 2022 heb ik geen doel, omdat we net een nieuw huis hebben gekocht en onlangs vader ben geworden van onze prachtige dochter Bodi. Begin 2023 begin ik met trainen voor een hele marathon. Daarnaast hou ik ervan om te golfen, te verdiepen in de crypto wereld of met vrienden/familie een feestje te vieren.

Benieuwd waarin Daniel ondernam? Dit lees je hier: 

In 2012 ben ik afgestudeerd en was mijn eerste doel de wereld zien, dit zijn uiteindelijk Zuid-Amerika, Azië en Australië geworden. Belangrijkste wat ik van het reizen heb geleerd is dat wij het in Nederland ontzettend goed voor elkaar hebben. Mijn afstudeerrichting was sportmarketing en ik heb erg genoten van mijn afstudeerstage bij FC Utrecht (mijn clubbie!) maar een baan in deze branche vinden viel niet mee. Uiteindelijk heb ik commerciële (buitendienst) functies bekleed bij een verhuisbedrijf, kantoorinrichter en payrollbedrijf om in 2016 voor mijzelf te beginnen.

De begeleiding van Chinese studenten in Nederland was samen met een van mijn beste vrienden ons miljoenen idee! Hij is in augustus 2016 naar China vertrokken en ik regelde alles in Nederland. We zijn een eind gekomen, maar nadat wij zijn gefuseerd met een Chinees bedrijf, ging het al snel bergafwaarts. Pijnlijk, onrechtvaardig maar vooral leerzaam is deze periode geweest.