Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma?

We stellen graag aan je voor: Wim van Ieperen

Samen met onze leveranciers op zoek naar de best passende oplossing voor onze klanten.”

In ons item: ‘Eén team, meerdere taken’ richten we deze maand de schijnwerper op: Wim van Ieperen 

“Na een korte periode als startend ondernemer in Infrarood verwarmingspanelen startte ik in September 2015 binnen het team verkoop binnendienst bij Iboma. Door de ruimte die Iboma biedt voor persoonlijke ontwikkeling en verbreding van je horizon, kwam hier na enige tijd een combinatie met buitendienst bij.

Sinds vorig jaar ben ik geswitcht van verkoop naar inkoop, waar ik me bezighoud met projectmatig inkoop. Samen met onze leveranciers ga ik op zoek naar de best passende oplossing voor onze klanten met het juiste product wat aansluit bij de wens van de opdrachtgever. Verder werk ik aan de introductie van duurzame innovaties en het uitwerken van nieuwe (trend)producten, waardoor alle informatie beschikbaar is voor de verkoop en we onze klanten verder kunnen helpen. Echter, dit zijn slechts twee van de gebieden waar ik me mee bezighoud. Daarnaast houden we als inkoopteam de contacten met onze vaste leveranciers warm. Met goede banden, controles van de goederen en het scherp houden van de kwaliteit zorgen we als team ervoor dat onze klanten dagelijks hun benodigde platen uit voorraad ontvangen in de gewenste kwaliteit.

Dan nog over mijzelf: Ik ben 29 jaar oud en samen met mijn Braziliaanse vrouw, twee dochters, Lynn van twee jaar en Lis van 9 maanden en onze hond Nero, wonen we sinds dit jaar in het mooie Lopik. Zo kan ik dus dagelijks fietsend naar kantoor. In mijn vrije tijd, als ik die nog over heb, sport ik als keeper bij een zaalvoetbal vriendenteam. Omdat we meestal onderaan de ranglijst bungelen, kom ik daar genoeg in beweging!”