Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma?

We stellen graag aan je voor: Jip van Ipenburg

“Ookal duurt mijn stageperiode slechts een paar maanden, ik voel me al helemaal thuis bij Iboma”

Hoi! Ik ben Jip en ik loop stage bij Iboma. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Business Administration & Control Specialist op het Zadkine in Rotterdam. Tijdens het tweede jaar van mijn opleiding, lopen studenten stage bij een bedrijf. Daarom zocht ik op Stagemarkt.nl, zag ik de vacature van Iboma voorbij komen en contacteerde ik hen. 

Een gesprek volgde en er was meteen een klik. Door het warme gevoel wat ik tijdens dit gesprek kreeg, koos ik voor Iboma. Ook al duurt mijn stageperiode slechts een paar maanden, ik voel me hier al helemaal thuis door de gezellige collega’s en de vele dingen die ik hier kan leren. Iboma biedt mij de ruimte die ik nodig heb om zoveel mogelijk te leren van deze stageperiode. Wanneer ik vragen heb, kan ik bij mijn collega’s terecht en staan ze voor me klaar om me te helpen. 

Meer over mij: ik ben 18 jaar oud en woon in Schoonhoven bij mijn ouders samen met mijn broer. Mijn zus woont al op kamers. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal in een vriendenteam. Verder ga ik met mijn vader en broer vaak naar Feyenoord, waar ik al 6 jaar een seizoenskaart voor heb. Dit jaar ben ik voor het eerst silvercard houder, wat betekent dat ik Feyenoord ook tijdens de uitwedstrijden mag bewonderen. 

Mijn stageperiode bij Iboma zit er alweer bijna op, maar ik kan nu al zeggen dat ik terugkijk op een hele leerzame periode waar ik veel nieuwe ervaringen in heb opgedaan.