Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma?

We stellen graag aan je voor: Fabian van Vliet

 

Interessante onderwerpen voor de toekomst vind ik alles omtrent het niet uitputten van onze aarde, zoals circulariteit en recycle.

Mijn naam is Fabian van Vliet. Ik ben 30 jaar en woon in Schoonhoven. Hier woon ik samen met mijn vrouw Danielle en onze zoon Mik van 1,5 jaar oud.

Sinds februari 2016 werk ik bij Iboma. Ik was daarvoor werkzaam in de ijzerwarenhandel en werd via-via gepolst of werken bij Iboma iets voor mij was. Het bedrijf was mij onbekend maar bij de markt waarin ze opereerde kon ik mij wel iets voorstellen. Vooral het feit dat de klantgroep echte ‘bouwers’ zijn spreekt mij erg aan. Tel daarbij op dat Iboma in een heel dynamische markt opereert met een uiteenlopend scala aan producten en ik was verkocht!

Na ruim 2 jaar met veel plezier op de binnendienst werkzaam te zijn geweest deed eind 2018 de kans zich voor om een rol als bedrijfsleider te gaan vervullen. Dit zag ik als een mooie kans welke ik met beide handen heb aangepakt. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de commercie en ik zie het als mijn opdracht om te zorgen dat zowel onze relaties als de medewerkers van Iboma zich prettig en welkom voelen bij Iboma. Dit realiseren we met kennis en kunde binnen het team en veel persoonlijke aandacht. Verder zorgen wij er met een team voor dat ons productprogramma zo goed mogelijk aansluit op de wens van de klant en waar we op het gebied van duurzaamheid kunnen verbeteren. Als handelaar hebben wij tenslotte de belangrijke functie om alle ontwikkelingen en mogelijkheden te vertalen naar de Nederlandse markt.
Uiteindelijk zijn wij de specialist op het gebied van plaatmaterialen en daar ben ik erg trots op!

Interessante onderwerpen voor de toekomst vind ik alles omtrent het niet uitputten van onze aarde, zoals circulariteit en recycle. Uiteindelijk is dit een vraagstuk wat steeds belangrijker gaat worden en hierin hebben wij als Iboma ook een grote verantwoordelijkheid.

Naast het werk vind ik het leuk om lekker met ons gezin op pad te gaan of met vrienden te borrelen. Gezelligheid en lekker eten vind ik een erg goede combinatie! De komende maanden staat er ook nog een verhuizing voor de deur wat veel tijd gaat kosten, maar wel een erg goed vooruitzicht is.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande in contact met mij willen komen dan lijkt mij dat erg leuk en ontvang ik je graag in ons Creatium.