Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma?

We stellen graag aan je voor: Alieke Mulders

Hi ik ben Alieke en ben al heel wat jaren onderdeel van Iboma. In december 2009 startte ik op de verkoop binnendienst met 0 kennis van de materialen, voor mij toen een leuke uitdaging! Nu, heel wat jaren later, ben ik de spin in het web door de marketing binnen Iboma te organiseren.

Kennis delen, leren en elkaar inspireren heeft altijd centraal gestaan in mijn werk. Eerst groeide mijn kennis over plaatmaterialen door mijn collega’s en heel veel leuke klanten vragen te stellen. Zo kwam ik steeds meer te weten over de materialen en welke toepassingen er allemaal mogelijk zijn. 

Nu inspireren klanten mij en kunnen we dit met Iboma zo binnen ons netwerk verspreiden. Doordat eindresultaten en toepassingen meer vertellen over de materialen en hun mogelijkheden. We geven de projecten die we samen creëren een podium en dat is uiteindelijk wat ik het mooiste vind: samen kennis delen en zo van elkaar leren en elkaar te inspireren.

De collega’s, de manier waarop we het beste in elkaar naar boven halen, maakt dat ik na al die jaren nog met plezier bij Iboma werk. We werken hard en we hebben samen veel lol. Tijdens het werk én de teamuitjes.

Naast mijn werk vind ik het fijn om te wandelen, muziek te luisteren of een boek te lezen. Je vindt mij ook regelmatig in de sportschool én in de keuken om nieuwe recepten te proberen en deze vooral te proeven met familie en vrienden! Verder maak ik samen met mijn gezin graag nieuwe herinneringen tijdens onze kampeertrips.

Heb jij een project dat je graag deelt? Laat het mij weten via amulders@iboma.com dan neem ik contact met je op. We laten door een fotograaf jouw project vastleggen en we delen dit vervolgens via onze social media kanalen.