Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma

 

We stellen graag aan je voor: Raymond Schalkwijk

Na mijn commerciële bouwkunde te hebben afgerond in de jaren 90 ben ik aan de slag gegaan als inkoper bij groot Interieurbouwbedrijf. Een prachtige en leerzame periode, “Google”  was nog “ googelen” oftewel je moest je kennis anders dan nu zien te vergaren, ouderwets netwerken, documentatie opzoeken in mappen, kasten hadden we er vol mee staan, beurzen en fabrieken  bezoeken etc.

Ik kocht o.a. Meranti multiplex bij het jonge bedrijf Iboma en kende de vertegenwoordiger goed. We woonden beide in IJsselstein en van t een kwam het ander. Ik kwam na 5 jaar inkoper ineens aan de andere kant van de tafel te zitten. Iboma was 6 jaar jong en we verkochten toen nog van alles van koelkast tot PVC buis. Er is inmiddels heel wat veranderd zo is Meranti multiplex gelukkig zo goed als verdwenen en is Ecoplex een perfect alternatief gebleken.

Maar goed nog iets meer over mezelf:

Na zo’n 5 jaar op de binnendienst te hebben gezeten ben ik verkast naar de buitendienst mijn rayon was vanuit Lopik naar Enschede- Winterswijk- Arnhem, eigenlijk veel te groot maar toch  jarenlang met erg veel plezier gedaan. Inmiddels heeft Alldeco Lochem dit opgepakt en zoek ik mijn klanten ook ten zuiden van Rotterdam een iets ander dialect maar bijzonder om te zien hoeveel er ondernomen wordt in deze regio van Nederland.

 

In mijn vrije tijd word ik vrolijk van: Reizen, bij voorkeur backpacken, heerlijk een hapje eten met familie en vrienden. Verder ben ik een liefhebber van..  postduiven voor lange afstanden van zo’n 1.000km gelukkig heb ik een goede band met mijn buren:) 

Wie weet tot ziens bij jou op de zaak of tijdens een bezoekje bij ons in het Creatium XXL in Lopik.