PlaatPraat met Jud

PlaatPraat met Jud: Praktisch metaal-en memobord HPL collectie

In deze editie van ‘PlaatPraat met Jud’ vragen we bij Jud Verlaan door naar praktisch metaal. Jud komt de vraag naar een metaal(look) in het ontwerp vaak tegen, maar dit is in veel gevallen praktisch niet of nauwelijks haalbaar. Dan is het aan Jud de taak een geloofwaardig alternatief te bieden die klopt qua look & feel en dus ook praktisch haalbaar is. 

“Binnen Iboma werken we met metaal hpl: een dun laagje echt metaal of ingekleurd aluminium op een hpl drager van een magere millimeter dik. Zo bieden we een lichtgewicht oplossing die eenvoudig te verwerken is door de interieurbouwer of meubelmaker in recht of gebogen meubelstukken of wanden. 

Uiteraard kun je deze metalen ook toepassen met bijzondere kleuren, patronen en texturen. Zo vind je ook in ons assortiment de PurePaper metaalcollectie van Oberflex. In deze collectie zitten spraakmakende designs. Tegelijkertijd zijn het toch de basic metaal-looks als een rvs, koper, messing en goud die ik terug zie komen. Deze basic metaal-looks zijn opgenomen in onze nieuwe metaal-& memobord HPL collectie.

Materialen als deze zijn allemaal opgenomen in onze metaal- & memobord hpl collectie. Een compleet assortiment metals van Dekodur, handig gepresenteerd in een waaier en direct uit voorraad leverbaar. Van hoogglans goud-look tot aluminium, maar ook een echte koper of RVS en een aantal varianten met een extra krasbestendige toplaag. 

Bovendien biedt deze collectie diverse magnetische memobord variant aan. 

Heb je vragen of wil je de metaal-& memobord hpl waaier ontvangen? Laat het Jud weten! Hij ziet je vraag graag tegemoet!