PANELPIEDRA

Een combinatie van natuursteen-, baksteen- en 3d designpanelen. Allemaal bedoeld om uw wand eenvoudig te voorzien van een nieuwe uitstraling. Opgebouwd uit een stevig polyurethaanschuim voorzien van een (steen)composiet toplaag. Snel en schoon in montage en licht van gewicht. Het perfecte alternatief voor echte natuur- en baksteen.

PanelPiedra

Esthetisch en functioneel verantwoord

Een robuuste en stoere wand is geen probleem met de PanelPiedra designpanelen. Deze panelen bootsen perfect steen, cement of staal na. Materialen die in hun authentieke vorm lastig toepasbaar zijn, maar met PanelPiedra krijgt een wand in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling.

Lichtgewicht en geluidsisolerend

PanelPiedra heeft een ruime collectie lichtgewicht wandpanelen. Van natuur- en baksteen tot beton- en roestlook en 3d designpanelen. De panelen zijn opgebouwd uit een stevig polyurethaanschuim en voorzien van een steencomposiet toplaag. Die samenstelling heeft het grote voordeel dat de wand een thermisch- en geluidsisolerende werking krijgt en bovendien onderhoudsarm is. De steencomposiet toplaag van de meeste panelen bestaat voor 90% uit natuurlijke steen- en marmerdeeltjes. Dit zorgt voor een realistische nabootsing van het natuurlijke materiaal.

Gemak met PanelPiedra
Naast het onderhoud is ook de montage gemakkelijk. De panelen worden geleverd in handzame formaten en zijn licht van gewicht. Met de bijpassende kit schuif je de panelen als puzzelstukken in elkaar en zijn ze in een handomdraai gemonteerd. Met de speciale verfspray evenaar je de oorspronkelijke uitstraling. Kortom een robuuste wand maar dan zonder hak- en breekwerk of zware constructies. Nieuwsgierig naar de montage? Bekijk hier de voorbeelden van Brick en Classic.

Kenmerken

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Uitgebreide collectie
  • Licht van gewicht

 

PanelPiedra Classic klassieke steenreproducties voor warmte in het interieur
PanelPiedra Brick baksteendessins voor de industriële, urban look
PanelPiedra Design een combinatie tussen design en natuur
PanelPiedra Cementos stoer en robuust met spectaculaire structuren
  PanelPiedra HD brandvertragend en vochtwerend, volledig opgebouwd uit steencomposiet

 

Brochures

Bekijk de brochure van de CEMENT Collection.

Bekijk de brochure van de REMEMBER Collection.

Bekijk de brochure van de VINTAGE Collection.

Bekijk de Totaal brochure van PanelPiedra.

 

Referentie project


Bezoek ook onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden en referenties.

PRODUCTEN

De collecties van PanelPiedra die Iboma kan leveren.

Verfijn resultaten met filters  

Collectie PanelPiedra Remember (3)


Meer producten?

Bezoek onze productpagina met meer dan 1500 producten.