STABILO MASSIEF

Sterk, licht en stabiel. Stabilo massief is een collectie meerlagenplaten. Volledig gevulde platen, maar toch licht van gewicht. Voor interieurwerk waar stabiliteit en gewicht een rol speelt.

STABILO MASSIEF

Sterk, licht en stabiel. Stabilo massief plaatmateriaal bestaat uit meerdere lagen. Dat oogt massief en heeft daar ook alle eigenschappen van. Het zijn volledig gevulde platen, maar dan wel licht van gewicht. Voor interieurwerk waar stabiliteit en gewicht een rol speelt.

Licht van gewicht & massief
Een massieve oplossing die licht van gewicht is. Ideaal voor deuren, tafelbladen, kastplanken en ander interieurwerk. Stabilo massief is geschikt voor vele toepassingen. Door de opbouw uit meerdere lagen en de kruislingse lattenvulling blijft de plaat stabieler dan massief hout. De kern van Ecoplex of Albasia maakt dat het materiaal licht van gewicht is. Dat zorgt voor een gemakkelijke verwerking. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Strakke afwerking
Ecoplex Stabilo Massief is door meerdere, kruislings verlijmde lagen en het zorgvuldig gedroogde hout de specialist binnen dit programma. De meeste varianten zijn voorzien van MDF-toplagen, zodat ze eenvoudig en strak afgewerkt kunnen worden.

Kenmerken

MassiefStabielLichtgewicht

PRODUCTEN

De collecties van Stabilo massief die Iboma kan leveren.


Verfijn resultaten met filters  

Alle producten van Stabilo massief (2)


Meer producten?

Bezoek onze productpagina met meer dan 1500 producten.

Verfijn resultaten met filters  

Collectie stabilo massief (2)


Meer producten?

Bezoek onze productpagina met meer dan 1500 producten.