TRIPLE MASSIEF ROBUUST

Het eenvoudige en stabiele alternatief op planken. De meubelplaten uit de collectie ‘robuust’ zijn opgebouwd uit drie lagen hout. Dit maakt ze stabieler dan elke massief houten variant. Maar wel met de dikke toplaag, met alle voordelen van dien.

Triple massief robuust

Wil je een eenvoudig en stabiel alternatief voor massieve planken. Triple Massief biedt een handzame oplossing voor massief hout. Deze meubelplaten zijn opgebouwd uit drie robuuste en kruislings verlijmde houtlagen. Dit maakt de platen stabieler dan ieder ander massief houten variant. Bovendien hebben ze ook de dikke toplaag, met alle voordelen. Wat wil je nog meer?

Natuurlijk robuust

Noesten, een diep reliëf en de geplankte uitstraling. De collectie van Triple Massief maakt de oorsprong van het materiaal zichtbaar. De dikke toplaag is veelal geborsteld of gedisseld voor net dat beetje extra dieptewerking. Een realistische weergave van de natuur alleen dan in handzaam plaatmateriaal.

Bewerking en afwerking
De basiscollectie bestaat uit vuren- en douglashout. Wil je een meubel of wand met whitewash effect, een warme bruine tint of een vergrijsde ‘oud hout’ -barnwood- look? Deze meubelplaten, met een eigen reliëf, hebben de ideale basis om te bewerken met een Rubio Monocoat of andere lak of olie.

 

Kenmerken

  • Eenvoudig te verwerken
  • Stabiele en rechte platen
  • Diepe freesbewerkingen door dikke toplaag mogelijk

 

 

 

Referentie project


Bezoek ook onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden en referenties.

PRODUCTEN

De collecties van Triple massief robuust die Iboma kan leveren.


Verfijn resultaten met filters  

Alle producten van Triple massief robuust (3)


Meer producten?

Bezoek onze productpagina met meer dan 1500 producten.

Verfijn resultaten met filters  

Collectie triple massief robuust (3)


Meer producten?

Bezoek onze productpagina met meer dan 1500 producten.