IMI-surface

Nou ja, staal & steen… de uitstraling van staal & steen, maar zonder de ongemakken ervan. Waar de meeste steen- en staalsoorten niet te tillen en lastig te verwerken zijn, kunt u de realistische look-a-likes uit deze collectie eenvoudig verplaatsen en verwerken. Op een MDF of als laminaat.

IMI Stalenkaart

€ 35,00 Verkrijgbaar bij Iboma!

Imi-surface

Dé gebruiksvriendelijke oplossing voor staal en beton

De look van beton, staal of steen zonder dat het loodzwaar is. Imi-surface biedt de gebruiksvriendelijke oplossing. Deze look-a-like oppervlakken bieden de uitkomst wanneer echt steen, staal of beton onmogelijk toe te passen is. Zonder compromis aan ontwerp of uitstraling.

Ongekende reproductie
Het plaatmateriaal van Imi-surface is bijna niet van het ‘echte’ materiaal te onderscheiden. De imi-surface collectie biedt de oplossing voor lichtgewicht robuuste ontwerpen. Ideaal voor wandbekleding en meubelontwerpen.

Eenvoudig in meerdere opzichten
De Imi-surface oppervlakte looks zijn verkrijgbaar op diverse dragers. Zoals MDF, HDF, HPL en biobased matte. Daardoor is dit materiaal eenvoudig toe te passen voor meerder oplossingen en vormen. Ook rondingen zijn geen probleem met dit materiaal. Waar echt beton of staal vaak lastig of niet te verwerken is, biedt Imi-surface dé oplossingen.

Kenmerken

  • Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk
  • Look a like staal en beton
  • Flexibel

 

ReferentiesBezoek ook onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden en referenties.

PRODUCTEN

De collecties van Imi-surface die Iboma kan leveren.