M2M WASTAFELBLADEN

Design wastafelbladen op maat. De basis is al beschikbaar, u of uw klant bepaalt de rest. Hoeveel bakken wilt u? Welke vorm: rond, ovaal of rechthoekig? Hoe lang wilt u het blad? En welke opties kiest u: een opgedikte rand of juist zo dun mogelijk, een uitsparing voor de handdoek of één van de andere mogelijkheden?

M2M design op maat zonder zorgen

Voor wastafelbladen en meer

Maatwerk design wastafelbladen ontwerp je tot in detail met M2M. De basis van GetaCore, Solid Surface, biedt ongekende ontwerpmogelijkheden die altijd passen. M2M staat voor eenvoudige designoplossingen en super strak maatwerk. En met de matte afwerking creëer je een moderne uitstraling.

Een naadloos geheel
De gehele wastafel, met bakken, wordt uit één stuk geproduceerd. Dit is mogelijk tot maar liefst vier bakken. En met opties voor kraangat, handdoekhouder, opgedikte rand of een andere uitsparing. Dat betekent geen naden en vuilophopingen. Natuurlijk kunnen de bladen ook optisch naadloos verlijmd worden met andere GetaCore elementen. Naast modern is M2M ook hygiënisch en functioneel.

Compleet en eenvoudig
Maatwerk is vaak tijdwerk. M2M maakt het juist eenvoudig. Een goede schets met maatvoering en wensen is vereist, wij zorgen voor de rest. Het resultaat? Een compleet wastafelblad dat kant en klaar geleverd wordt en je zonder problemen monteert. In 6 eenvoudige stappen gaan we van ontwerp tot eindresultaat:

  1. Bepaal de vorm van de bak. Rond, vierkant, ovaal, rechthoekig of organisch? het is allemaal mogelijk.
  2. Bepaal het aantal wasbakken, tot 4 stuks zijn mogelijk uit één plaat.
  3. Bepaal de afmetingen van het blad en waar de wasbakken komen.
  4. Kies de extra opties: opgedikte rand, kraangat, handdoekhouder of andere uitsparingen.
  5. Maak een schets met exacte maatvoeringen.
  6. Na akkoord op het definitieve ontwerp, wordt het blad geproduceerd en geleverd.

 

Kenmerken

  • Strakke vormgeving
  • Kant en klaar geleverd
  • Naadloos ontwerpen

 

PRODUCTEN

De collecties van M2M wastafelbladen die Iboma kan leveren.