PlaatPraat met Jud:”3D houten sfeerpanelen waar ik zelf ook geen genoeg van kan krijgen”

“Niet alleen tijdens de donkere en koude maanden, maar door het hele jaar heen kom ik de behoefte aan warmte, natuur en puurheid dagelijks tegen in de projecten waaraan ik werk.

3D houten sfeerpanelen met gevoel voor klasse, trend en kwaliteit!
Inhakend op deze wens, neemt het gebruik van echt hout toe en ook zelf kan ik er geen genoeg van krijgen. Dit wordt ingevuld met basic fineren, soms meer spraakmakende fineren, waarin het 3D effect voor nog meer beleving zorgt.

Warmte van het echte hout
Om aan deze groeiende wens naar meer uitgesproken houten sfeerpanelen te voldoen, werken we samen met het Italiaanse 4Design: een partner met gevoel voor klasse, voor trend en voor kwaliteit. De warmte van het echte hout, de keuze in de verschillende houtsoorten en de toffe structuren van deze sfeerpanelen zijn terug te zien in de diverse en uiteenlopende ontwerpen van 4Design.

Hoe kies je jouw 3D houtpaneel?
Dan komt de vraag: voor welke 3D houten sfeerpanelen kies je? Wil je juist een subtiele uitstraling of ga je voor een knaleffect? We bieden verschillende structuren aan in diverse dieptes en patronen wat mogelijkheden geeft voor beide opties.

Vervolgens kies je de houtuitstraling: wordt het neutraal eiken of kies je voor exotisch? Leuk om te weten: tegenwoordig kun je verantwoord een teak, ebony of makassar look kiezen, terwijl het technische fineer ‘gewoon’ ingekleurd Europees hout is. Dit fineer is niet te onderscheiden van het ‘echte werk’, waarbij de houtbeleving behouden blijft.

Tot slot een praktische keuze: de levering van de sfeerpanelen. Kies je voor een flexibele vlies om mooie rondingen te maken in je meubel of ga je juist voor een kant-en-klare variant? Deze laatste mdf variant is met name ideaal voor recht meubelwerk zoals een balie- of barfronten en kastdeurtjes.”

Wil je meer weten over de 3D sfeerpanelen en de varianten? Neem contact op met Jud!