Woodline panelen

Welke locatie het ook betreft. Aankleding én een goede akoestiek van een ruimte dragen bij aan de sfeer en beleving. Ga voor een natuurlijke sfeer én een goede akoestiek met de Woodline panelen. Deze collectie biedt een decoratieve en geluidsabsorberende oplossing in één.

Natuurlijk akoestisch
Met een basis van Pet-Vilt en de keuze uit eiken-, notenhout of bamboe, creëer je een sfeervol en functioneel decor. Door de open structuur van het Pet-Vilt en de ruimte tussen de latjes, is het Woodline paneel in staat om geluid te absorberen. Is er meer geluidsabsorptie nodig? Dan is dat mogelijk door een houten regelwerk achter het paneel te bevestigen. Hier plaats je vervolgens extra isolatiemateriaal tussen.

Kant en klaar
De Woodline wand- en plafondpanelen zijn eenvoudig te monteren en geven het interieur direct een warme uitstraling. Het fineer, gelakt in de gewenste afwerking, is verwerkt op zwart MDF met daaronder een basis van 9mm Pet-Vilt. Dit monteer je als één geheel. Door de kleine overstek aan de zijkant van het laatste latje, koppel je de panelen onderling. Hierdoor realiseer je in no-time een homogene wand.

Kenmerken

  • Handzame panelen
  • Eenvoudige montage
  • Geluidsabsorptie

 

Neem ook eens een kijkje op de vernieuwde website van aangenaamakoestiek.nl

 

                         

download hier de nieuwe woodline brochure         download hier de nieuwe Pet-Vilt brochure

 

 

PRODUCTEN

De collecties van Woodline panelen die Iboma kan leveren.