Metaal(look) in het ontwerp

Echt metaal is uiteindelijk het mooiste alleen is het in veel gevallen praktisch niet of nauwelijks haalbaar.

Vaak wordt Jud gevraagd om namens Iboma een geloofwaardig alternatief aan te bieden, die klopt qua look & feel en welke dus wel praktisch haalbaar is.

Daarom werken wij met metaal hpl: een dun laagje echt metaal of ingekleurd aluminium op een hpl drager, totaal zo’n 0.8 a 0.9mm dik. Zo bieden wij een lichtgewicht oplossing welke eenvoudig door de interieurbouwer of meubelmaker zelf verwerkt kan worden in recht of gebogen meubelstukken of wanden.

Natuurlijk kun je deze metals in het extreme trekken met bijzondere kleuren, patronen en texturen. Grotendeels zijn het toch de basic metaal-looks als een rvs, koper, messing en goud die Jud terug ziet komen.

Deze materialen zitten allemaal in onze metaal hpl & memobord hpl collectie: een compleet assortiment metals van Dekodur handig gepresenteerd in een waaier en direct uit voorraad leverbaar. Van hoogglans goud-look tot aluminium, maar ook materialen als echt koper of RVS en een aantal varianten met een extra krasbestendige toplaag. 

En moet er informatie uitgewisseld worden? ☝Dan vind je in deze waaier ook gelijk het Memobord hpl: perfect voor magneten en beschrijfbaar in verschillende uitvoeringen.

Heb je vragen of wil je de metaal hpl & memobord hpl waaier ontvangen? Jud ziet je vraag graag tegemoet!