Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma

In ons item Eén Team meerdere Taken richten we iedere maand de spotlight op een van onze collega’s. Vandaag: Oscar Kuiper

Sinds februari 2022 ben ik begonnen als binnendienst medewerker bij Iboma. Het was een druk en leerzaam jaar wat voorbij is gevlogen. Samen met mijn collega’s van binnen en buiten doe ik mijn best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en op momenten waar daar naar gevraagd wordt, te adviseren met mijn kennis over decoratief en constructief plaatmateriaal.  We zijn met een relatief nieuw team in een korte periode een goed geoliede machine geworden en weten prima wat we aan elkaar hebben.

 Mijn naam is Oscar en ik ben  26 jaar jong en woon sinds een jaar of 8 in Utrecht, waarvan nu een paar maanden samen met mijn vriendin. Utrecht is een stad met dorpse eigenschappen, alles is in fiets of loopafstand. Omdat ik zelf uit een dorp kom vind ik Utrecht een fijne plek om te wonen en is het in een vrij korte periode echt uitgegroeid tot mijn stad. Ik zie mij daarom niet snel uit de stad vertrekken. In mijn vrije tijd houd ik ervan om een aantal keer per week te sporten. 1x per week speel ik 6×6 voetbal op een klein veld met een vriendenteam en ik ga een aantal keer per week naar de sportschool. Verder ben ik van een generatie die is opgegroeid met het spelen van videogames, dit is voor mij en mijn vrienden een goede manier om elkaar toch regelmatig te spreken nu wij wat meer van elkaar vandaan wonen.

 Op mijn 18, na het behalen van mijn diploma voor de Hotelschool, ben ik begonnen met werken. Eerste in de bediening, daarna als bedrijfsleider van een restaurant. Omdat ik mijzelf niet de rest van mijn leven in restaurant zag werken heb ik in 2019 de switch gemaakt naar een baan op kantoor. In eerste instantie met een focus op de financiële/ administratieve kant. Al vrij snel kwam ik erachter dan ik het menselijke contact en de adviserende rol vanuit het restaurant leven begon te missen. Toen ben ik een zoektocht gestart naar een rol die daar meer op zou aansluiten.
Zodoende ben ik terecht gekomen bij Iboma op de binnendienst. Een stap waar ik ongelofelijk blij maar ook erg trots op ben om bij zo’n bedrijf en in zo’n mooi branche te mogen werken.