Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma

In ons item Eén Team meerdere Taken richten we iedere maand de spotlight op een van onze collega’s. Vandaag: Jud verlaan 

Waar zit Jud toch met z’n hoofd? “Leuk dat je het vraagt… I’m all over the place with my thoughts”…

Dat is dan ook gelijk mijn grootste hobby, in gedachten verzonken nadenken..🤔😃.  Op zoek naar de echte verhalen. In mijn werk gaat het om het verhaal achter het project. Zowel van de gebruiker, de voorschrijver, de verwerker als het materiaal zelf. Het geeft enorm veel voldoening om de juiste materialen bij het project en de mensen te combineren. Vooral met een uitgebreide keuze zoals het assortiment van Iboma. Het is daarom niet de vraag ‘wat we hebben’, maar “waar je naar op zoek bent”. En dat kan ook nieuwe inspiratie zijn.

Sta ik dan altijd “aan”? Nee, zeker niet! Al zeg ik het zelf, in mijn vrije tijd ben ik vooral relaxed. Of dat nu chillen in de tuin met mijn vriendin is, kletsen met mijn kids of bij het kampvuur gitaar spelen en genieten van een goed glas wijn met borrelplank. Ook ben ik gek op water. Bij mooi weer lig ik dus veel naast mijn SUPboard. Op de tennisbaan sla ik 1-2 keer per week een balletje. En heel hip, net als alle ex-topsporters, sta ik ook op de padelbaan. En na onze inspanning, evalueren we alle geslagen ballen ;-).

Ben ik een wereldreiziger? Nee zeker niet, ik ben gelukkig in mijn “kleine cirkeltje” en af en toe knijp ik er even tussenuit met mijn oude kip (caravan).

 

Heb je zin en tijd om samen over het materiaal voor je project na te denken. Of ben je op zoek naar wat vernieuwende ideeën. Let me know☝. En in de tussentijd, kijk gerust op mijn instagramaccount. Dit geeft een goed beeld van waar ik me in mijn werk mee bezig houd.