Ons team voorgesteld: wie werken er bij Iboma?

We stellen graag aan je voor: Frank

“Iboma is een echt teambedrijf”

In ons item ‘Een team, meerdere taken’ staat iedere maand een van onze collega’s in de spotlight. Vandaag: Frank, accountmanager bij Iboma. 

“Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Iboma. Dat is 4 jaar geleden alweer en de tijd is echt voorbij gevlogen. Ik heb wel gemerkt dat deze branche in ieder geval nooit stil staat. 

Helemaal wetende waar ik in 2018 precies in terecht zou komen, had ik eigenlijk niet. Met werkervaring in andere branches en een studie Sportmarketing en Management waren de producten gemelamineerd spaanplaat en #Ecoplex mij nog totaal onbekend. Gelukkig merkte ik vanaf dag één dat Iboma echt een teambedrijf is. Waar een gezellige groep collega’s altijd voor je klaarstaat, waar genoeg mogelijkheden zijn om door te ontwikkelen en er alle ruimte is om zelf initiatieven op te pakken. 

Mijn functie binnen het bedrijf is accountmanager. Dagelijks heb ik te maken met allerlei hardwerkende interieurprofessionals waarbij het altijd mooi is om te zien wat voor schitterende projecten er allemaal worden gerealiseerd. Vanuit mijn rol probeer ik dichtbij de klant te blijven staan en proactief mee te denken met projecten en/of andere uitdagingen om op deze manier steeds meer te groeien tot echte samenwerkingspartners. Al gaat het in veel gesprekken niet alleen maar over werk. Het is dus ook erg gezellig!

In de avonden en in het weekend ben ik veel op de voetbalvelden te vinden om in zowel de 1e,2e als 3e helft te kunnen schitteren. Verder ben ik een geboren en getogen Oudewaternaar en ga ik daar voorlopig ook niet weg, want mijn paleis aan de IJssel wordt ergens medio 2024 opgeleverd. Zo goed als casco gekocht, maar ik denk dat het met het interieur wel goed moet komen.”